barış akarsu

Öykü - Berk Gürman Seni Unutmak İstemedimki Klip

   Flamenco bosforo müzik grubunun üyesi olan Öykü Gürman'ın kardeşi ve arkadaşlarıyla çektiği video geçen sene youtube'da en çok görüntülenen videolar arasındaydı. 

   Albümleri 2007 yılının 18 Aralığında piyasaya çıktı. Öykü ve Berk Gürman kardeşler flamenco - türkü tarzı müzikleriyle oldukça ilginç ve bir okadar da güzel bir çalışmaya imza attılar...

   Öykü ve Berk ikinci kliplerinide, Kısmet Adlı Albümlerindeki Leyla şarkısına çektiler. İşte o beklenen klip...

Diğer şarkıları sol taraftaki Ipod'dan dinleyebilirsiniz...

isim anlamları

Öykü Gürman Kimdir?

   
   4  Ağustos 1982'de İstanbul'da doğdu. Müzik eğitimine küçük yaşta piyano dersi alarak başladı. Özel Pera Güzel Sanatlar okulunun gitar kurslarına katılarak iki dönem Ilgaz Benekay ile flamenco Gitar Çalıştı. 1997 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesinde öğrenci olan Gürman Cihat Aşkın'dan keman dersleri alarak 2001 yılında mezun oldu. Bu süre içerisinde gerek keman gerekse şan ile ok konserlerinde aktif roller aldı. Ayrıca Ilgaz Benekay flamenco Topluluğu ile AKM CRR gibi salonlarda Samsun Gazi sahnesi ve Tahta uşlar Etnoğrafya müzesinde konserlere katıldı.


    Danimarka Sandenburg Rotary Club'da Halk ezgilerini Şan ile icra eden Gürman, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk musikisi Devlet Konservatuarını kazanarak müzik eğitimine keman ve Şan dersleri alarak devam etti. Erol Uras ile Şan, Alaaddin Yavaşça ile Repertuar, Faris Akarsu ile müzikal çalıştı. Etnik 34 Dans okulunun gösterilerinde dansçısı Marco de Ana ile birlikte flamenco ezgileri söyleyerek yer aldı.

Öykü Gürman'dan Güzellik Tavsiyeleri


Öykü, yanından hiç eksik etmediğin güzellik malzemelerini söyler misin? 

Öykü:Parfümüm, göz kalemim, kırmızı rujum, kırmızı ojem ve el kremim hep yanımdadır. 

Hangi parfümleri kullanıyorsun? 

Öykü:Armani ve Chanel'in parfümlerini çok severim.Donna Karan'ın da Be Delicious'u çok güzel. 

Peki, sen Berk? Berk:Parfüm olarak Prada kullanıyorum. Ama genelde tek bir parfüme bağlı kalmak yerine, moduma göre seçim yapmayı tercih ediyorum. Bunun dışında dudaklarımın çatlamaması için lip stick kullanıyorum. Güzellikle alakalı değil tabi, ama sol elim beni hayata bağlıyor. Çünkü gitarımı bu elimle çalıyorum. Bu yüzden vazelin kullanıyorum, tırnaklarımın kırılmasını engelliyor. (: Belki el kremide aynı görevi görür, ama çok yağlı olmaması gerekiyor. Tırnaklarım benim için çok önemli, kaybedersem hayattan kopuyorum, o yüzden tırnak bakımı setim bile var. (: Törpüm ve tırnak cilam hep yanımdadır. 

Öykü, rujunu kaç ayda bitiriyorsun? 

Öykü:Kırmızı ruju çok secdiğim için sürekli sürüyorum ve bir ayda bitiyor genelde. 

Vücud bakımı olarak neleri tercih ediyorsunuz? 

Berk:Öykü, The Boys Shop ürünlerini çok seviyor. 

Öykü:Lavanta kokularına bayılıyorum ve doğal ürünleri seviyorum. 

Kızlarımıza Güzellikle ilgili bir öneri verebilir misiniz? 

Öykü:Badem yağı, mucizevi bir şey bence. Saçları, kaşları ve kirpikleri çok iyi besliyor. Eğer boşalmı bir rimel kutuları varsa, içine badem yağı koysunlar. İçinde kalan rimelle badem yağı karışınca, onu bir süre daha kullanabiliyorsunuz. Hem ekonamik oluyor hem de kirpikleri güçlendiriyor. 

Berk:Ben eller ve tırnaklar için susam yağı tavsiye ederim.

Kaynak

Öykü & Berk Gürman Kapadokya'da


Flamenko müziğini geleneksel Türk Müziği ile birleştiren ünlü sanay çifti Öykü ve Berk, Kapadokya'yı balonla gökyüzünden izledi. 

Türk pop müziğinin ünlü sanatçıları Öykü ve Berk Kapadokya’da balon keyfi yaptı. Sanatçı kardeşler, Kapadokya’yı gökyüzünden balonla izledi. 

“Evlerinin Önü Boyalı Direk” adlı şarkının Flamenko versiyonu ile üne kavuşan Öykü ve Berk kardeşler hem klip çekimi için ön incelemede bulunmak hem de Kapadokya’yı gezmek için Nevşehir’deydi. 

Sanatçı kardeşler Kapadokya’da ilk olarak balonla tur yaptı. İlk kez balona binen sanatçı kardeşler, Kapadokya’ya hayran kaldı. 

Daha önce Kapadokya’nın tarihi ve turistik bazı mekanlarını gezen sanatçı kardeşler, bölgeyi çok beğendiklerini, burada bir klip çekebileceklerini söyledi. Klip çekmek için her türlü doğal manzaranın Kapadokya’da olduğunu belirten sanatçı çift, “Klip çekmek için burada ön inceleme yaptık. Kapadokya’yı çok beğendik, hatta hayran kaldık diyebiliriz. Bir süre sonra yeniden gelip tam bir incelemede bulunacağız. Hangi şarkımıza burada klip çekebileceğimizi düşünüp, karar verip öyle geleceğiz. Ama burada kesinlikle bir klip çekmeyi düşünüyoruz” dediler.

tobb etü
kokoloji
öykü berk
barış akarsu
barış akarsu videoları
barış akarsu müzikleri
phpbb
kokoloji testleri
bilgisayar mühendisliği
aşk şarkıları
elastomania
espirisi
TopBottom