barış akarsu

Öykü - Berk Gürman Seni Unutmak İstemedimki Klip

   Flamenco bosforo müzik grubunun üyesi olan Öykü Gürman'ın kardeşi ve arkadaşlarıyla çektiği video geçen sene youtube'da en çok görüntülenen videolar arasındaydı. 

   Albümleri 2007 yılının 18 Aralığında piyasaya çıktı. Öykü ve Berk Gürman kardeşler flamenco - türkü tarzı müzikleriyle oldukça ilginç ve bir okadar da güzel bir çalışmaya imza attılar...

   Öykü ve Berk ikinci kliplerinide, Kısmet Adlı Albümlerindeki Leyla şarkısına çektiler. İşte o beklenen klip...

Diğer şarkıları sol taraftaki Ipod'dan dinleyebilirsiniz...

isim anlamları

Öykü Gürman Kimdir?

   
   4  Ağustos 1982'de İstanbul'da doğdu. Müzik eğitimine küçük yaşta piyano dersi alarak başladı. Özel Pera Güzel Sanatlar okulunun gitar kurslarına katılarak iki dönem Ilgaz Benekay ile flamenco Gitar Çalıştı. 1997 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesinde öğrenci olan Gürman Cihat Aşkın'dan keman dersleri alarak 2001 yılında mezun oldu. Bu süre içerisinde gerek keman gerekse şan ile ok konserlerinde aktif roller aldı. Ayrıca Ilgaz Benekay flamenco Topluluğu ile AKM CRR gibi salonlarda Samsun Gazi sahnesi ve Tahta uşlar Etnoğrafya müzesinde konserlere katıldı.


    Danimarka Sandenburg Rotary Club'da Halk ezgilerini Şan ile icra eden Gürman, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk musikisi Devlet Konservatuarını kazanarak müzik eğitimine keman ve Şan dersleri alarak devam etti. Erol Uras ile Şan, Alaaddin Yavaşça ile Repertuar, Faris Akarsu ile müzikal çalıştı. Etnik 34 Dans okulunun gösterilerinde dansçısı Marco de Ana ile birlikte flamenco ezgileri söyleyerek yer aldı.

Öykü - Berk Kaza Haberi

Son günlerde kulaktan kulağa yazyılan Öykü - Berk'in kaza yaptığı haberi tamamen düzmecedir. Bazı sahtekarlar, yeni bir site açmış ve sitenin reklamını böyle yalan haberlerle yapmaya çalışmaktadır. Sizin içiniz rahat olsun.

Herkese sevgiler.

tobb etü
kokoloji
öykü berk
barış akarsu
barış akarsu videoları
barış akarsu müzikleri
phpbb
kokoloji testleri
bilgisayar mühendisliği
aşk şarkıları
elastomania
espirisi
TopBottom